Bir birimizden güç alarak durmadan çalışacağız

CHP 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, sahaya indi. Gebze, Darıca ve Çayırova örgütleri ile bir araya gelen Çiler, “El ele, kol kola vereceğiz, birbirimizden güç alarak 34 günü en iyi şekilde değerlendireceğiz” dedi.

Siyaset Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 15:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CUMHURİYET Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde sahaya indi, ilk olarak da Gebze bölgesinde ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. CHP Gebze, Çayırova ve Darıca İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Nail Çiler, partililerle bir araya geldi ve bölgelerdeki sorunları, eksiklikleri ilk olarak onlardan dinledi.

 

YOĞUN TEMPODA ÇALIŞACAĞIZ

“14 Mayıs’a kadar sahada sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız” diyen Çiler, “Seçim çalışmalarımıza Gebze, Darıca ve Çayırova ilçe başkanlıklarımızda yöneticilerimiz ve partililerimizle bir araya gelerek hayırlısıyla başladık. Önümüzdeki 34 günlük süreci en etkili şekilde planlayacağız ve hedeflerimize ulaşmak için yoğun bir tempo ile çalışacağız.

 

 

SAMİMİYETİNİZ BENİ MUTLU ETTİ

Aday adayı olduğumuz günden adaylığımızın açıklanarak çalışmaların startını verdiğimiz bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisinin değerli mensuplarının gösterdiği samimiyet, ilgi ve içtenlikler beni çok mutlu etti. Uzun yıllardır siyaset dışı kimliğimle de tanıdığım dostlarımla şimdi aynı hedefe koşuyor olmaktan kendimi çok şanslı hissediyorum. Daha güzel günlere giden yolda kol kola birbirimizden güç alarak başarıya ulaşacağız.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.