Çayırova Belediyesi, Öğretmenleri Unutmadı

Çayırova Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenlere hediye takdim etti.

Çayırova Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 16:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

‘Eğitim Önceliğimiz Çocuklarımız geleceğimiz’ anlayışıyla ilçeye hizmet eden Çayırova Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçede görev yapan eğitimcileri unutmadı. Eğitimin temel taşı olan öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eden Çayırova Belediyesi, ilçedeki tüm okulları tek tek gezerek, Çayırova’da görev yapan öğretmenlere bu özel günün anısına hediyelerini takdim etti.

 

 

 

TÜM OKULLARDAKİ ÖĞRETMENLERE HEDİYE VERİLDİ

Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki okulları ziyaret edip, öğretmenlerle bir araya geldi ve Çayırova’da görev yapan eğitimcilere Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin selamlarını ileterek hediyelerini verdi. Çayırova Belediyesi’nin bu jesti dolayısıyla çok mutlu olduklarını dile getiren öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kendilerini unutmayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletti. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.