İkbal Gürpınar, Çayırova’ya geliyor

Ünlü televizyon sunucusu İkbal Gürpınar, 7 Mart Perşembe günü ‘Mutlu Kadın Mutlu Toplum’ isimli söyleşiyle Çayırovalı sevenleriyle bir araya gelecek.

Çayırova Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 11:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Çayırovalı ilçe sakinlerinin sosyal yaşamlarına katkı sunmaya devam eden Çayırova Belediyesi, bu bağlamda önemli isimleri Çayırovalılarla bir araya getirmeye devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenecek etkinlikte, ünlü televizyon sunucusu İkbal Gürpınar, ‘Mutlu Kadın Mutlu Toplum isimli söyleşiyle Çayırovalı sevenleriyle buluşacak. 7 Mart Perşembe günü saat 19.30’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programa yoğun bir katılımın olması bekleniyor. Çayırova Belediyesi’nden yapılan duyuruda İkbal Gürpınar’ın gerçekleştireceği “Mutlu Kadın Mutlu Toplum’ söyleşisine tüm halkımız davetlidir” denildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.