Başkan Büyükgöz Samsun ve Karabüklüleri Ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kent buluşmaları toplantılarında ağırladığı sivil toplum kuruluşları ve hemşeri dernekleri üyelerine, ilçeye kazandırdığı proje ve hizmetlerin sunumunu yapıyor.

Gebze Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 12:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kent buluşmaları toplantılarında ağırladığı sivil toplum kuruluşları ve hemşeri dernekleri üyelerine, ilçeye kazandırdığı proje ve hizmetlerin sunumunu yapıyor. Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi salonunda düzenlenen kent buluşmalarının son konukları Samsun ve Karabük hemşeri dernekleri üyeleri oldu. Ülkemizi yasa boğan şehitlerimizin ruhaniyeti için okunan Kur’an tilaveti ve yapılan duaların ardından, hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde Gebze’ye kazandırdığı ‘Sağlam İşler’i anlatan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz konuşmasında, “Bugün burada hüzünlü bir günü yaşıyoruz. Rabbim tüm hainlerin hainliklerini başlarına çevirsin. Bölücü hainlerle çıkan çatışmada şehadete yürüyen aziz kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Kıymetli hemşerilerim; 4 yıl önce bu kardeşinize bir görev verdiniz ve bu kenti yöneteceksin dediniz.

 

 

KAMULAŞTIRMA SORUNLARINI ÇÖZDÜK

Bu kentin sorunlarını çözeceksin dediniz. Bizler de o gün kendimize hedefler koyduk. Nedir bu hedefler; yüz yıllık, elli yıllık kronik sorunları çözmeyi kendimize hedef olarak belirledik. Göreve geldikten sonra kamulaştırma başlığı altında 42 okulun kamulaştırma sorununu çözdük. Bize ne milli eğitimin işinden demedik. Diğer taraftan 24 camiinin mülkiyet hakkını çözmüşüz bize ne diyanetin işinden dememişiz. Bunlar ne zamanının sorunları bunlar geçmiş elli yılın sorunları. Hepinizin yakinen konuştuğu bir diğer sorun olan Çoban Mustafa Paşa Camii yanında bulunan ve otopark olarak kullanılan arazi. Orayı da kamulaştırdık. Bu kentte 8 tane sağlık tesisinin mülkiyet sorununu çözmüşüz. Bizler geçmişe dair sorunları görmezden gelmemiş, ne sorun varsa onların üzerine gitmiş ve temizlemeye devam etmişiz” ifadelerini kullandı. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.