Dilovalı Çocuklara Sıfır Atık Eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi’nin "Sıfır Atık Yönetim Sisteminin" yaygınlaştırılması ve farkındalığın arttırılmasına yönelik eğitimleri aralıksız devam ediyor.

Dilovası Yayın: 20 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 20.08.2023 12:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi sıfır atık ve çevre konusundaki eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerine devam ediyor. İlçe genelinde başlatılan eğitimlerin son durağı Köseler Mahallesi TOKİ konutları oldu.

 

ÇEVREYE KARŞI DUYARLI OLMALARI SAĞLANIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi “Sıfır Atık Projesi” kapsamında çocuklara yönelik gerçekleştirilen eğitimde; erken yaşlarda çevre dostu alışkanlıklar ve gelecekteki çevresel sorunlara karşı daha duyarlı bireyler olmanın yolları aktarıldı.

Proje kapsamında çocuklara; doğal varlıkların korunması, doğa dostu tüketim alışkanlıkları ve atık yönetimi gibi konularda da eğitimler veriliyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.