Samsunlulardan Başkan Bıyık’a coşkulu karşılama

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Samsunlular Derneği’nde meşaleler ve sloganlarla karşılandı.

Darıca Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 13:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gösterdikleri ilgi dolayısıyla Samsunlulara teşekkür eden Başkan Muzaffer Bıyık, her zaman diyaloglarının aynı sıcaklıkta devam edeceğini söyledi. Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte sokak sokak, kapı kapı ziyaretler yapan Başkan Muzaffer Bıyık, Samsun İli Yakakent İlçesi ve Çevre Köyleri Derneği’ne konuk oldu.

 

 

MEŞALELERLE KARŞILANDI

Denek yönetimi ve Samsunlu vatandaşlar tarafından dernek önünde meşalelerle ve sloganlarla karşılanan Başkan Muzaffer Bıyık, sıcak ve samimi karşılama için dernek başkanı ve yönetimine teşekkür etti. Samsunlular Derneği’ni kendi evi gibi gördüğünü ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, her zaman kendilerine kapıları sonuna kadar açan ve her zaman sıcak bir şekilde karşılayan Samsunlulara teşekkür etti.

 

 

TALEPLERİ DİNLEDİ

Denek üyeleriyle hasbihal eden ve yapılacak projeleri anlatan Başkan Muzaffer Bıyık, soru talepleri de dinleyerek not aldı. Darıca’yı ortak akılla yönetmek için derneklerle istişarelere önem verdiklerini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca’mızda toplumun her kesimini dinleyerek ortak bir noktada buluşuyoruz. Projelerimizi hazırlarken yaptığımız istişareleri ve gelen talepleri dikkate alıyoruz. Siyaseti vatandaşlarımıza hizmet etmek için yapıyoruz. Bu nedenle sizlerden gelen talepleri dikkate alarak çalışıyoruz” dedi

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.