Demirdaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Darıca Belediyesi AK Parti meclis üyesi SMMM Cafer Teyyar Demirdaş, bir mesaj yayınlayarak vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Darıca Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 15:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News
Cafer Teyyar Demirdaş Ramazan Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi: " Bayramlar,  insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır.
Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dargınlık ve küskünlüklerimizi unutarak, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, özellikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle; mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim"
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.