LGS'de Nakil Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS 1. nakil yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Sonuçlar http://www.meb.gov.tr adresi üzerinden sorgulanabiliyor.

Gündem Yayın: 31 Temmuz 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 31.07.2023 10:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

ANKARA (İGFA) - Millî Eğitim Bakanlığınca Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 24 Temmuz'da açıklanan yerleştirme sonuçlarının ardından bugün de yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçları erişime açıldı.

Yerleştirmeye esas ikinci nakil tercih başvuruları 31 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında alınacak, sonuçlar ise 7 Ağustos'ta ilan edilecek.

Böylece merkezî yürütülen ana yerleştirme süreci, 7 Ağustos'ta tamamlanacak. İkinci nakil yerleştirme sonunda da hiçbir okula yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca 8 - 16 Ağustos tarihleri arasında yerleştirme başvuruları alınacak ve 18 Ağustos'ta yerleştirme süreci tamamlanacak.
 
Sonuçlar http://www.meb.gov.tr 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.