Başkan Bıyık'tan Birlik ve Beraberlik Mesajı

AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Mehmet Arslan'ın görev değişim programına katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık "AK Gençlerimizin her zaman yanındayız. Gençlik her şeyimiz. Muzaffer ağabeyleri gençlerin yanında" dedi.

Siyaset Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 13:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz’ın yaş haddinden dolayı istifasının ardından Mehmet Arslan göreve getirildi. Görev değişimi gerçekleşirken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Arslan’ı yalnız bırakmayarak birlik beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz’ın yaş haddinden dolayı istifasının ardından Mehmet Arslan göreve getirildi. AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen törenle çiçeği burnunda İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan yetki belgesini aldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanvekili Mevlüt Kocagöz ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç de törene katılarak Mehmet Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dilediler.

 

BIYIK’TAN BİRLİK MESAJLARI

Törende gençleri yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gençlik Kolları Başkanlığı görevine başlayan Mehmet Arslan’ı tebrik ederek “AK Parti’mizin bütün kademelerinin olduğu gibi gençlik kollarımız da büyük fedakarlıklarla canla başla çalışıyor. Gençler bizim sahada en büyük güçlerimizden biri. Yeni göreve başlayan Mehmet Arslan kardeşimiz AKLİSELİM ile lise yıllarından beri teşkilatımızın içerisinde emek veriyor. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Birlik beraberlik içerisinde dün olduğu gibi bugün de yarın da el ele vererek çalışmaya devam edeceğiz. Kendisinin başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Bizler de abisi olarak yol göstermeye ve elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.