Başkan Şayir ve Kaymakam Kubilay Yatırımları İncelediler

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden projeleri gezerek incelemelerde bulundular.

Dilovası Yayın: 07 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 07.08.2023 11:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaymakam Dr. Metin Kubilay ve Başkan Hamza Şayir önceki gün Dilovası Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımına devam edilen yatırımları yerinde incelediler. İncelemelerde, Kaymakam Kubilay, Başkan Şayir’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

 

YATIRIMLARI İNCELEDİLER

Kaymakam Kubilay ve Başkan Şayir, öncelikle yapımı devam eden Hastane Bağlantı projesini, KMC Gurup tarafından yaptırılan "Ahmet Eren ile Huriye Eren Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Sevgi Evi" projesini, Batı Kavşağı mevkii, E-5 üzerinde bulunan mevcut hat üzerindeki durak uzatma çalışmalarını ve Diliskelesi Seyir Terası ve 720 Sokak parkını yerinde incelediler.

 

 

DİLOVASI’NA DEĞER KATACAK PROJELER

Yatırımlar hakkında Başkan Şayir’den bilgiler alan Kaymakam Dr. Metin Kubilay, Dilovası’nın geleceğine yönelik önemli yatırımların yapıldığını belirterek, yapımı devam eden yatırımların hayata geçmesi ile birlikte Dilovası’nın marka değerinin daha da artacağını ifade etti. Kaymakam Kubilay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, Dilovası Belediyesi’nin çalışmalarını her zaman desteklediklerini söyledi. Başkan Şayir’de göreve geldikleri günden bu yana Dilovası’nın geleceği için önemli projelere imza atan ve yapılan yatırımlarda her zaman yanlarında olan Kaymakam Kubilay’a teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.