Mahalleme Hizmete Talibim

Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtar adayı Cevat Çalışkan, Yıllardır yaşadığı mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Darıca Yayın: 11 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 11.10.2023 11:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtar adayı Cevat Çalışkan, Yıllardır yaşadığı mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı. Mahallemi çok iyi biliyorum, eksikleri, aksakları çok iyi biliyorum diyen Çalışkan, Fevzi Çakmak Mahallesi’nin en iyi hizmeti alması için aday olduğunu dile getirdi.

 

MAHALLEME VAKIFIM

Muhtar adayı Cevat Çalışkan şöyle konuştu: “Yıllardır Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Mahallemizin her noktasını çok iyi biliyorum. Darıca’da birçok kurumda görev aldım. Sosyal olmayı seviyorum. Son dönemde Mahallemize muhtar adayı olmam konusunda komşularımdan da talep geliyordu. Mahallemizin bazı sorunları var. Bunların çözülmesi gerekiyor. Durum böyle olunca bende Muhtar adayı olmaya karar verdim. Ve Muhtar adaylığımız açıkladı. Tek bir gayemiz var. Mahallemizde ikamet eden sakinlerimize kaliteli hizmet sunmak”

 

MAHALLE HALKIMIN DETSEĞİNİ BEKLİYORUM

“Mahalle sakinlerimizle birlikte ve oluşturacağımız muhtar heyetimizle birlikte inşallah güzel işler yapacağız. Mahallemizin eksiklerini gidereceğiz. Bunun için büyük gayret içinde olacağız. Gerek Kaymakamlığımız gerekse Belediyemiz ve diğer kurumlarımızla en iyi şekilde iletişime geçerek mahallemizin sorunlarını çözeceğiz. Dediğim gibi yıllardır Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Çevremizde oldukça geniş ve iyi. Bundan sonraki süreçte Mahalle sakinlerimizin de takdiri ile inşallah Muhtar seçildiğimde mahallemiz değişimi ve hizmeti yaşayacak. Mahalle sakinlerimizin desteğini istiyorum.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.