Çayırova Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Destek

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, amatör spor kulüplerine destek olmaya devam ediyor.

Spor Yayın: 11 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.11.2023 08:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Belediye Kültür Salonu’nda düzenlenen programda amatör spor kulüplerine malzeme desteği verildi.

Çayırova Belediyesi, amatör spor kulüplerine destek olmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimi için belediyenin tüm imkanlarını seferber eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, amatör spor kulüplerine malzeme desteği sağladı. Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen malzeme desteği törenine Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Çayırova amatör spor kulüpleri başkanları, muhtarlar, çok sayıda sporcu ve veliler katılım sağladı. Malzeme desteği programı ilk olarak Çayırova Belediyesi’nin spor yatırımlarını içeren sinevizyon gösterimiyle başladı. Programda kürsüye çıkan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Aydın, “Bizlerin işlerini kolaylaştıran, bizleri spor yapmaya teşvik eden, sportif noktada önümüzü açan, sporcunun ve sporun dostu ve bu kadar gencin spor abisi başkanımıza teşekkür ediyorum.

 

 

 

“İLÇEYE SPOR LİSESİ GELECEK”

Bundan 20 sene öncesinde spor salonu yoktu. Futbol sahalarımız yoktu, bugün ilçeye spor lisesi gelecek. Belediyemiz bu kadar gencin branş alanında eğitim alabileceği bir okul inşa ediyor. Bunun yanı sıra 9 branşın aynı anda antrenman yapacağı bir spor salonu hayaldi onu da Bünyamin başkanımız gerçekleştirdi. Bugün havuzumuz var, spor sahalarımız var. Spor malzemelerimiz dört dörtlük. Bu hizmetlerle dertlenmek, bu kadar kolay değil. Sizlere dokunan bir belediye başkanı var. Başkanım iyi ki varsınız. İyi ki Çayırova'da böyle hizmetler yapıyorsunuz. Amatör sporun abisi başkanımıza teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

 

“İYİ Kİ VARSINIZ ÇOCUKLAR”

Aydın’ın ardından programda konuşma gerçekleştiren Başkan Çiftçi, “Ben çocuklarımızı çok seviyorum. İyi ki varsınız. 4.5 sene önce göreve geldiğimizde belediye kurumunu yöneteceğiz, mahalli müşterek hizmetler yapacağız, şehri geleceğe hazırlayacağız hedeflerimiz vardı ama benim hedeflerimin başında gençlerin ve çocukların daha rahat alanda spor yapması vardı. 4.5 sene boyunca Murat başkanımız bizden desteğini esirgemedi. Bir de gizli kahramanlarımız spor kulübü başkanlarımız ve hocalarımız, Allah onlardan da Allah razı olsun. Hedeflere ulaşıyorsak bunu hep beraber yapıyoruz.

 

 

 

“FİZİKSEL VE ZİHİNSEL GELİŞİMİ ÖNEMSİYORUZ”

Bugün vefatının 85. senesinde Ata’mızı andık. Bu vesile ile büyük Atatürk'ümüze, bu toprakları bize yurt olmasını sağlayan tüm şehitlerimize ve gazilerimize Rabbimden rahmet diliyorum. Gönül coğrafyamızda zalimler, kardeşlerimize zulmediyor. İyi ki Atatürk demokratik cumhuriyeti kurdu ve bu vesile ile etrafımıza ışık yayıyoruz. Dünyayı barışa çağırıyoruz. Yarınlarımız sizlerle daha güçlü olacak. Atatürk’ün dediği gibi ‘sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’. Hem kişisel hem de fiziksel gelişimi çok önemsiyoruz. Eğitime ve spora yapılan yatırımın en doğru yatırım olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda hassasiyetle yol yürüyoruz. Bizim zamanımızda böyle imkanlar yoktu. Biz istedik ki sizler bizim sahip olmadığımız imkanlara sahip olun. Biz bir ve beraber olursak, önümüzde hiçbir engel duramaz” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Çiftçi’ye günün anısına hediyeler takdim edildi ve Çayırova’daki amatör spor kulüplerine malzemeler takdim edildi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.