AK Parti'de Onlar İçin Son Tarih Belli Oldu!

Yerel seçimler konusunda hazırlıklarına devam eden AK Parti’de, belediye başkan aday adayı olmak isten teşkilat başkanları için istifa tarihi belli oldu.

Siyaset Yayın: 19 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 19.08.2023 06:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Yerel seçim hazırlıklarını hızlandıran AK Parti’de belediye başkan aday adayı olmak isteyen teşkilat başkanları 24 Ağustos tarihine kadar görevlerinden ayrılacak. 24 Ağustos tarihi teşkilat başkanları için geçerli olacakken istifaların ardından başvuruların genel merkeze iletilmesi istenecek.

 

“TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZ YAVAŞ YAVAŞ İSTİFA ETMEYE BAŞLAMIŞ OLABİLİRLER”

Süreç hakkında önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için teşkilatlarımızdan aday olmak isteyen arkadaşlarımızın, MYK tarafından belirlenen son müracaat tarihi 24 Ağustos 2023'tür. Son müracaat tarihi 24 Ağustos olduğu için bu konuda niyetleri ve hedefleri olan arkadaşlarımız, ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız yavaş yavaş istifa etmeye başlamış olabilirler" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.