Gebze'de 'Sağlıklı Yaşam'da Sona Doğru

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün önemli projelerinin başında gelen İlyasbey Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin ilk etabında çalışmalar son aşamaya geldi.

Gebze Yayın: 04 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 04.07.2023 13:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediyesi’nin gözde projelerinden biri olan İlyas Bey Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde çalışmalar sona yaklaşıyor. Tamamlandığında Gebzelilere tam teşekküllü sağlık hizmetlerinin verileceği İlyas Bey Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin ilk etap çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çok şükür değerli çalışanların da katkısıyla süreç hızlı şekilde ilerledi.

 

 

İKİNCİ ETAPTA MEYDAN VE OTOPARK

En kısa sürede çalışmaları tamamlayarak İlçe Sağlık Müdürlüğüne teslim edeceğiz. Şuanda hizmet vermekte olan İlçe Sağlık Müdürlüğü binaları yıkıp daha önce paylaştığımız gibi yer altında 540 araçlık otopark ve yer üstünü de meydan olarak düzenleyeceğiz. Modern bir anlayışla büyük bir eser sizlerle buluşmuş olacak. Sizler bu hizmeti alırken bizler de eski İlçe Sağlık Müdürlüğü alanında yeni çalışmalarını başlatacağız. Şimdiden Gebze’mize ve hemşerilerimize hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.