Büyükşehir’den Körfez’e yelken kulübü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçeye yelken kulübü yapımı için ihale gerçekleştirdi. İhaleye 2 firma teklif verdi.

Kocaeli Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 12:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Spor yapmaya elverişli mekanları oluşturma çabasını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Yarımca Yelken Kulübü Spor Tesisi yapma çalışmalarını başlattı. Büyükşehir tarafından hazırlanan projenin yapım ihalesi ana hizmet binası ihale salonunda gerçekleşti. Elektronik yöntemle yapılan ihaleye 2 firma teklif verdi. En düşük teklif 7 milyon 247 bin TL oldu. Teklifler komisyon tarafından değerlendirilecek.

 

372 M2’LİK TESİS YAPILACAK

Projesi Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı-Etüt Ve Proje Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Körfez Yelken Kulübü, Yarımca Mimar Sinan Mahallesine yapılacak. 372 metrekare alan içinde yapılacak yelken kulübünün bünyesinde bakımhane, kondisyon salonu, derslik, hakem odası, yönetim odası, antrenör odası ve giyinme birimleri olacak. Bina zemin kat, 1. kat ve çatı katı olmak üzere 3 katlı yapılacak tesisin 300 takvim gününde bitirilmesi planlandı. Çalışmalara sözleşmelerin imzalanmasından 10 gün sonra yer teslimi yapılarak başlanacak.

 

İHALEYE VERİLEN TEKLİFLER

Neb Mimarlık İnşaat                                 7 milyon 247 bin TL

Mustafa Akgüneş İnşaat                          8 milyon 259 bin 570 TL 50 krş

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.