Türkiye İkincisi Kocaeli'nden

Anadolu İmam Hatip Liseleri ile İmam Hatip Ortaokulları arasındaki "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması’nın Türkiye Finali, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gerçekleştirildi.

Kocaeli Yayın: 12 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 12.06.2023 13:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Yarışmada, 17 ilden bölge birincisi 20 hafız öğrenci, Kur'an-ı Kerim'i en güzel şekilde okumak için yarıştı. Derece elde eden hafız öğrenciler ödüllendirildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen yarışmanın finalinde, 17 ilden bölge birincisi 20 hafız öğrenci, Kur'an-ı Kerim'i en güzel şekilde okumak için yarıştı.

Yarışmada, lise kategorisinde İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesinden Esad CAN birinci, İzmit Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesinden Burak ACAR ikinci, Erzurum Yakutiye Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden İbrahim BUDAK üçüncü oldu.

 Dereceye giren hafız öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.