KO-MEK’te Yeni Dönem Kayıtları Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında (KO-MEK) bir taraftan yeni dönem hazırlıkları devam ederken diğer taraftan da www.komek.org adresi üzerinden online kayıtlar alınıyor.

Kocaeli Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 12:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında (KO-MEK) bir taraftan yeni dönem hazırlıkları devam ederken diğer taraftan da www.komek.org adresi üzerinden online kayıtlar alınıyor. Yeni dönemde 44 kurs merkezinde 375 farklı branşta verilecek birbirinden önemli kurslara kayıt için sınıf kontenjanı dolmadan elinizi çabuk tutun.

 

18 EYLÜL’DE AÇILIYOR

Geçtiğimiz dönem yaz kurslarıyla birlikte 28 Temmuz tarihine kadar eğitimlere devam eden KO-MEK, yeni döneme 18 Eylül Pazartesi itibariyle başlıyor. Verilen arayı çok iyi değerlendirerek kurs merkezlerinde tüm hazırlıklarını tamamlayan KO-MEK, kursiyerlerine daha iyi eğitim vermek için tüm ihtiyaçları tamamladı.

 

ÖN BAŞVURU İÇİN ELİNİZİ ÇABUK TUTUN

Artık yeni kursiyerlerini karşılamak için gün sayan KO-MEK bir taraftan kurs merkezlerinin fiziki ihtiyaçlarını tamamlarken bir taraftan da online olarak kursiyer başvurularına devam ediyor. Ön başvuruların alındığı www.komek.org adresine başvuran her vatandaşa geri dönüşüm sağlanarak eğitim almak istediği kurs hakkında bilgi verilip kesin kayıt işlemi yapılıyor.

 

REKOR; 101 BİN 769 KİŞİYE EĞİTİM

Binlerce vatandaşın ücretsiz olarak verilen kurslarımızdan faydalanmak için başvuruda bulunduğu KO-MEK’te geçtiğimiz yıl 101 bin 769 kursiyere ulaşılarak bu alanda yeni bir rekor kırıldı. Yeni dönem için oldukça yoğun başvurunun olduğu bazı branşlarda eğitim almak isteyen kişilerin sınıflar oluşmadan başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.