Ufuk Acay Aday Adaylığı İçin İstifa Etti!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, yaklaşan yerel seçimde Darıca Belediye Başkanlığı Aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Siyaset Yayın: 01 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.09.2023 06:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Ufuk Acay iftifasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:"Kıymetli Darıcalı hemşehrilerim;
Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur.
Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.
2019 yılından bugüne yürütmekte olduğum AK Parti Darıca İlçe başkanlığı görevinden bugün itibariyle 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkan aday adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım.
Bu süre zarfında birlikte görev almaktan onur duyduğum ve desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İl Başkanımıza Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Gençlik Kollarımıza,Kadın Kollarımıza,Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarına, Mahalle Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize ,İlçe muhtarlarımıza, STK’larımıza ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Gönül bağlarımızın en kuvvetli olduğu yerde, Darıca’mızda Milletimize hizmet yolunda, Büyük Türkiye hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Tüm AK Parti aileme ve ilçe halkımıza şükranlarımı sunuyorum.
Saygılarımla."
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.