Başkan Büyükgöz Gebzeli Hacılara Gitti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hac farizasını yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Gebzeli hacıları evlerinde ziyaret ediyor.

Gebze Yayın: 21 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.07.2023 14:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hac farizasını yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Gebzeli hacıları evlerinde ziyaret ediyor. Gebzeli hacıları ve ailelerini evlerinde ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz son olarak kutsal topraklardan dönen Mehmet Avcı, Hüseyin Yavuz, Hikmet Toğrul, Hidayet Temur, Hasan Ali Sezer’i evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde, “Rabbim hepinizin sıhhat içerisinde geri dönmenizi nasip etti. Rabbim haccınızı kabul etsin inşallah. Allah tekrarını nasip etsin, gidemeyenlere de gitmeyi nasip etsin inşallah” diyen Başkan Büyükgöz, “Allah’ın sevdiği şeyleri seveceğiz, sevmediği şeylerden uzak duracağız, yapmayacağız. Hepinizin haccını bu vesileyle bir kez daha tebrik ediyorum. Rabbim güzel bir ömür geçirmeyi hepinize nasip eder inşallah. Sizleri Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı. Gebzeli hacılar da Başkan Büyükgöz’e ziyaretinden ötürü teşekkür etti. 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.