Beninli İş İnsanları Gebze İş İnsanlarıyla Buluştu

Batı Afrika Ülkesi Benin Cumhuriyeti İş İnsanları, Gebze Ticaret Odası Üyeleri İle Buluştu.

Gebze Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 10:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batı Afrika Ülkesi Benin Cumhuriyeti’nden Abomey-Calavi Belediye Başkanı  Angelo Evariste Ahouandjinou, Assana Grup Başkanı  A. Waliou Aının ve iş insanlarından oluşan heyet Gebze Ticaret Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

GTO tarafından organize edilen ve iki ülke arasındaki ticareti geliştirmek amacıyla düzenlenen programda; Türkiye Benin arasındaki mevcut ticari faaliyetler ve Benin’de bulunan yatırım fırsatları ile ilgili açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, bölgemizin Türk ekonomisine yön veren kilit bir noktada olduğunu belirterek; Benin ile yapılacak iş görüşmeleri ve yatırımlar sürecinde, bölgemizin jeopolitik değerlerinin büyük öneme sahip olduğunu dile getirdi. İki ülkenin tanıtım filmlerinin izlenmesinin ardından, Benin’den gelen heyet ile, eş değer sektörlerde yer alan üyeler arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.

Yakın bir zamanda ikili iş görüşmeleri kapsamında Benin’e bir ziyaret organize edebileceğinin de altını çizen Başkan Aslantaş’a Benin Heyeti yoğun katılım ve verimli organizasyon için teşekkürlerini iletti.

Yapılan ikili iş görüşmelerinin ülkemize ve bölgemize hayırlı olması ve yeni yatırımlara kapılar açması temennileriyle toplantıya son verildi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.