Kocaeli Plaj Şenlikleri yaza damga vuracak

21-27 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenecek Kocaeli Plaj Şenlikleri’nde sporcular dolu dolu bir hafta geçirecek.

Kocaeli Yayın: 14 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 14.08.2023 10:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Birbirinden başarılı gençlik ve spor organizasyonlarıyla Sporun Başkenti Kocaeli’nde renkli bir yaz sezonu geçirilmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Kocaelili gençlerin eğlenceli vakit geçirmesinin yanı sıra rekabet edici yarışlarda dostça yarışacağı ‘Kocaeli Plaj Şenlikleri’ hazırlıklarını tamamladı. 21-27 Ağustos’ta Sekapark’ta yapılacak etkinlikler bu yaza damga vuracak.

 

BAŞVURULAR BAŞLADI

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından 21-27 Ağustos tarihleri arasında Sekapark Uçurtma Tepesi Sahili’nde organize edilecek Plaj Şenlikleri kapsamında futbol ve voleybol branşlarında başvurular başladı.

 

SON BAŞVURU TARİHİ 19 AĞUSTOS 2023

Başvurular https://kilavuzgenclik.kocaeli.bel.tr/Plaj-Futbol-Voleybol.aspx internet adresi üzerinden online alınırken son başvuru tarihi 19 Ağustos 2023 olarak belirlendi. Kocaeli Plaj Şenlikleri’nde 20 Ağustos 2023 tarihinde kura çekimi yapılacak. Başvurular her bir kategoride 36 takım ile sınırlandı.

 

DOLU DOLU ŞENLİK PROGRAMI

Kocaeli Plaj Şenliklerinde Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda takımların kadrosunda 2 sporcu olma zorunluluğu bulunurken 14 yaş üstü kadınlar ve erkekler olmak üzere 2 kategoride renkli görüntülere sahne olacak. Plaj Futbolu Şampiyonası’nda ise erkekler kategorisinde takımlar kadrosunda 8 sporcu ve oyun alanında da 6 sporcu ile birbirinden heyecanlı maçlar yaşanacak.

 

169 BİN TL’LİK SPOR HEDİYE ÇEKİ

Organizasyonda Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda Kadınlar ve Erkekler kategorilerinde mücadele ederek dereceye giren her bir takım için; Birinciye 15 bin TL, İkinciye 12 bin TL, Üçüncüye 10 bin TL, Plaj Futbolu Şampiyonası’nda ise Erkekler kategorisinde dereceye giren her bir takım için; Birinciye 40 bin TL, İkinciye 30 bin TL, Üçüncüye 25 bin TL; olmak üzere toplam 169 bin TL’lik spor hediye çeki verilecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.