Başkanlar Gebze Esnafıyla Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gebze esnafıyla bir araya geldi.

Gebze Yayın: 07 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 07.08.2023 12:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kahvaltıya Başkan Büyükakın’ın yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş ve Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir katıldı. Gebze Ticaret Odası, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Gebze Seyyar Pazarcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasının birlikteliğinde yapılan Gebze Alışveriş Festivali için kendilerine teşekkürlerini ileten oda başkanlarına, “Belediye olarak bize düşen, esnafın sahada ticaretinin daha fazla canlanmasına katkıda bulunmak” diyen Başkan Büyükakın, “Bizler işimizi yapıyoruz. Kıymetli esnaflarımızın yanında yer alıyoruz, destek veriyoruz” vurgusunu yaptı.

 

 

 

“HER DAİM ESNAFIMIZIN YANINDA OLDUK”

Başkan Büyükakın, şunları da söyledi: “Belediyeyi yönetmek bir öncelik meselesidir. Önceliklilerimizi belirlerken kentin dinamikleriyle birlikte istişareleri yapmak, ortak akılla adım atmak gerekir. Bizler de bu şekilde hareket ediyoruz. Ticaretin daha fazla gelişmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık, çalışıyoruz. Her daim esnafımızın yanında olduk. Bundan sonra da yanında olmaya üzerimize düşeni yapmaya hazırız” ifadesini kullandı.

 

“BU BİRLİKTELİK GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLDU”

Başkan Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi olarak esnafın yanında olduklarını dile getirerek, “Sizlerden gelen teklif üzerine alışveriş festivalini yaptık. Belediye olarak bize düşen, esnafın sahada ticaretinin canlanmasına katkıda bulunmak. Sizler bize isteklerinizi iletirseniz, biz de orada esnafın ticaretinin canlanması için üzerimize düşeni yaparız. Bu birliktelik güzel bir organizasyon oldu. Diğer ilçelerimizde de yapacağız. Biz hazırız. Nerede isterseniz orada yapalım” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.