Çayırova Belediyesi, ilk hazırlık maçına çıkacak

Bu sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, sezon öncesi ilk hazırlık maçına yarın (23 Ağustos Çarşamba) çıkacak.

Spor Yayın: 22 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 22.08.2023 14:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İki yılda iki şampiyonluk kazanarak büyük bir başarıya imza atan ve ilçe spor tarihine adını altın harflerle kazıyan Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına yoğun bir tempoyla devam ediyor. Baş antrenör Fatih Emre Gezer’in öncülüğünde dünkü antrenmanda tam kadro sahaya inen Çayırova Belediyesi, bu sezon da başarılı bir sonuç elde etmek amacıyla yeni sezona hazırlanıyor. Önceki sezondan devam eden oyunculara eklenen yeni isimlerle Türkiye Basketbol Ligi’nde boy gösterecek Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı’nda basketbolcuların antrenman performansı dikkat çekiyor.

 

İLK HAZIRLIK MAÇI HAREM SPOR KULÜBÜYLE
Öte yandan Çayırova Belediyesi Basketbol takımı, yeni sezon öncesindeki ilk hazırlık müsabakasına da 23 Ağustos Çarşamba günü çıkıyor. Son iki yılda iki şampiyonluk alarak çıktığı Türkiye Basketbol Ligi’ndeki rakiplerinden Pizza Lazza Harem Spor Kulübü’yle saat 15.00’da karşı karşıya gelecek Çayırova Belediyesi, yenilenen salonundaki ilk hazırlık maçını gerçekleştirecek. Saat 15.00’da Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek müsabakaya tüm Çayırovalılar davetli.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.