Başkan Bıyık, Okulun İlk Günü Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla okulun ilk günü Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerin heyecanını paylaştı.

Darıca Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 11:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla okulun ilk günü Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerin heyecanını paylaştı ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

2023-2024 eğitim-öğretim yılında ilk ders zili çalarken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yeniden okullarına kavuşan öğrencileri okulun ilk günü yalnız bırakmadı. Kızı Merve Bıyık’ı okuluna bırakan Başkan Muzaffer Bıyık, Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen törene katılarak öğrencilere ve öğretmenlere yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

İMKANLARIMIZI EĞİTİM İÇİN SEFERBER EDİYORUZ

Öğrencilerle ders zili öncesi sohbet eden ve iyi dersler dileyen Başkan Muzaffer Bıyık, törende de selamlama konuşması yaparak her zaman eğitimin destekçisi olacaklarını söyledi. Okul idaresi ve öğretmenlerle de bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık, yeni dönem öncesi taleplerini de dinledi. Eğitimi önemsediklerini ve her türlü desteği verdiklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerin en iyi şekilde yetişmeleri için eğitimin sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde işlemesi gerekiyor. Bu bilinçle hareket ediyor ve tüm imkanlarımızı eğitim için seferber ediyoruz. Darıca Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitimle iç içe ve işbirliği içinde olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.