Demirdaş'tan 15 Temmuz Mesajı

Darıca Belediyesi AK PARTİ meclis Üyesi Cafer Teyyar Demirdaş 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir mesaj yayınladı.

Siyaset Yayın: 14 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.07.2023 13:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Demirdaş  mesajında şu ifadelere yer verdi: "Aziz milletimiz tarih boyunca bir çok badireler atlatmış çok çetin mücadelelerde bulunmuştur. Milletimiz vatan bildiği topraklarda yaşarken, geleceğini inşa ederken, bu uğurda canını vermekten asla ve asla çekinmemiştir. 15 Temmuz 2016 günü FETO'ya  mensup bir grup üniformalı hain tarafından mevcut  hükümetimizi yıkmak ve devlet yönetimini ele geçirmek maksadıyla Cumhuriyet tarihimizin en hain darbe girişimi gerçekleştirilmiştir. Necip milletimizin azim ve kararı ile bu hain darbe girişimi geri kışkırtıılmış, bu gece milletimiz bir büyük destana daha imza atmıştır.  Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz gecesi vatanı uğruna canı pahasına mücadele edip şehadete erişen 251 yiğit‘imizin nezdinde tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, tüm gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum"

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.