“1 Nisan sabahı Darıca’da yine AK Belediyecilik hakim olacak”

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği yine Darıca’dan vereceğiz. 2002’den bu yana olduğu gibi, Darıca’da 1 Nisan sabahı yine AK belediyecilik hakim olacak” dedi.

Siyaset Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 12:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte Sırasöğütler Mahalle Teşkilatı tarafından düzenlenen bir programa katılarak parti mensupları ile bir araya geldi. Başkan Muzaffer Bıyık, programda yaptığı konuşmada, partiye gönül veren dava arkadaşları ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Daima istişareye ve ortak akla önem vererek, dava arkadaşlarımızla yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. AK Parti Sırasöğütler Mahalle Teşkilatımızın düzenlediği bu güzel programa ilçe başkanımız Köksal Şakar ile birlikte katılarak Sırasöğütler Mahallemizde AK davamıza gönül vermiş hemşehrilerimizle bir araya geldik. Mahalle sakinlerimizle sohbet edip, taleplerini dinledik. Birlikte daha güzel ve huzurlu bir Darıca için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Darıcamız için her zaman göreve hazırız” açıklamasında bulundu.

 

 

“KAPI KAPI GEZECEĞİZ”

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar da yaklaşan seçimlere vurgu yaparak, “31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği yine Darıca’dan vereceğiz. 2002’den bu yana olduğu gibi, Darıca’da 1 Nisan sabahı yine AK belediyecilik hakim olacak. Teşkilat olarak bu süreçte el birliğiyle çalışarak, halkımıza hizmet etmek için sokak sokak, kapı kapı gezeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.