Dilovası’nda Fırınlara Sıkı Denetim!

Dilovası Belediyesi, vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi için ilçe genelinde faaliyet gösteren fırın ve unlu mamüller üreten işletmelerin denetimlerine devam ediyor.

Dilovası Yayın: 20 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 20.06.2023 14:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Denetimlerde iş yerlerinin temizliği, fiziksel kontroller, çalışanların durumu, hamur kesme, terazi, lavabo, WC ve soyunma kabinleri, depolanan unların üretim ve son kullanma tarihleri, hijyen eğitim belgeleri, ruhsat ve ürünlerin gramajları, ekipler tarafından titizlikle kontrol edildi. 

 

KURALLARA UYAN İŞLETMELERE TEŞEKKÜR 

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; denetimlerde eksiklik tespit edilen işletmeleri eksikliklerini gidermeleri konusunda uyarılırken, vatandaşın sağlığını ön planda tutan ve kurallara uyan işletmelere ise teşekkür ettiler. Denetimlerin ilerleyen günlerde de belli aralıklarla devam edileceği kaydedildi. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.