Nenehatun’un torunlarından Şakar’a büyük destek

AK Parti Darıca İlçe Başkanı seçilen Köksal Şakar’a Şenkayalılar Derneği’nden dev bir destek geldi. İlçe başkanlığına adeta çıkarma yapan Şenkayalılar, Şakar’a başarılar diledi.

Siyaset Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Darıca’da ilk defa Erzurumlu bir ismin ilçe başkanı olarak atanması geniş bir kesim tarafından oldukça olumlu karşılanırken AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’a ise destekler artarak devam ediyor.
 

ŞENKAYALILAR’DAN DEV DESTEK 
Toplumun her kesiminden İlçe Başkanı Şakar’a destek ziyaretleri sürerken Erzurum Şenkayalılar Derneğinden ise tam destek geldi. Darıca Şenkayalılar Dernek Başkanı Ercüment Zengin ve yönetimi ilçe başkanlığına adeta çıkarma yaptı. Kendisi de aynı zamanda Şenkayalı olan Köksal Şakar’a destek ziyareti yapan Zengin ve yönetimi hemşerilerinin ilçe başkanı olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.


 

ŞAKAR’I DUYGULARAN ZİYARET 
Gördüğü ilgi ve destekten dolayı gururlu olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Köksal Şakar ise hemşerilerinin desteğinin kendisine güç verdiğini söyledi. Partinin gücüne güç katacaklarını ve önümüzdeki yerel seçimlerde en yüksek oyu Darıca’da almak için mücadele edeceklerini ifade eden Şakar, Şenkayalılar Derneğinin 7’den 70’e ziyareti karşısında duygulanarak destek nedeniyle teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.