Başkan Büyükgöz, Mesai Arkadaşlarıyla Bayramlaştı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Ramazan Bayramı öncesinde mesai arkadaşları ile bayramlaştı. Başkan Büyükgöz, “Ailelerimizle, dostlarımızla yarın idrak edeceğimiz bayramı, bayram tadında kutlamayı nasip etsin” dedi.

Gebze Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 15:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleşen bayramlaşma töreninde belediye personellerinin bayramlarını tek tek tebrik etti. Başkan Büyükgöz “Ailelerimizle dostlarımızla yarın idrak edeceğimiz bayramı bayram tadında kutlamayı nasip etsin” dedi. Bayramlaşma töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında Başkan Büyükgöz, “Bugün Ramazanı Şerif’in son günü. Rabbim Ramazan’ın bereketiyle bereketlenip onun feyzinden yararlanmış olarak bugüne kadar gelmişizdir. Dualarımız ve oruçlarımız makbul olmuştur inşallah. Ailelerimizle, dostlarımızla yarın idrak edeceğimiz bayramı bayram tadında kutlamayı nasip etsin. İnşallah seneye ömrü olan herkesle birlikte bayramı yeniden idrak etmek nasip olur. Bugüne kadar hep birlikte bu çatı altında hizmet üretmek için gayret gösterdik. Ben hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Çünkü toplumda kurumlarda çalışanlar beyaz gömlek giymiş gibi oluyor. Kendisinin yaptığı hata sadece kendisine değil kurumuna da mal oluyor. Bugüne kadar bizim yüzümüzü öne eğdirmezdiniz. Bu nedenle de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Program, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.