Başkan Şayir'den Ramazan Bayramı mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Dilovası Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 11:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Şayir mesajında; Başta Dilovalılar olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Ülke olarak; yaşanan asrın felaketinin ardından buruk bir şekilde bayrama girdiklerini belirten Başkan Şayir; “Mübarek Ramazan ayının sonuna geldik. Öncesinde yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilde hissedilen asrın felaketi deprem her birimizi derinden yaraladı. Buruk bir Ramazan ayı geçirsekte, birlik ve beraberliğin ne denli önemli olduğunu bir kez daha yaşayarak anladık. Ramazan ayının manevi ikliminde, deprem bölgesindeki yaraları sarmak için devlet millet el ele koştuk, koşmaya da devam ediyoruz.  

 

KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ KURDUK 

Dilovası Belediyesi olarak, Ramazanda da afetzede vatandaşlarımızı hiç yalnız bırakmadık. Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur sofralarımızı depremzede vatandaşlarımızla da paylaştık. Deprem bölgesine ilk günden bu yana süren yardımlarımız devam ederken Ramazan ayında da, Dilovası’ndan Kahramanmaraş’a kardeşlik köprüsü kurarak, yüzleri güldürmeye çalıştık. 

 

KARDEŞÇE KUÇAKLAŞTIĞIMIZ BAYRAM DİLİYORUM 

Dilovası’nda ki hemşerilerimiz içinde Ramazan ayında geleneğimizi bozmadan tüm hanelerimize erzak kolisi göndererek iftarlarına katkı sunmaya devam ettik. Şimdi rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram coşkusunun tüm yaralı yüreklere ferahlık, esenlik getirmesini; Birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği, insanların kardeşçe kucaklaştığı bir bayram diliyorum” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.