Başkan Büyükgöz’ün Bayram Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yayınladığı mesajla hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Gebze Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 11:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Başkan Büyükgöz Bayram namazından sonra 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleştirilecek Geleneksel Gebze Bayramlaşmasına tüm vatandaşları davet etti.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yayınladığı mesajla hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başkan Büyükgöz mesajında, “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi olumsuz etkileyen iki büyük deprem felaketi bizleri ve tüm milletimizi tarifi imkansız derin acılara sevk etti. Asrın felaketinin ilk anından bugüne kadar devletimizin ve kadirşinas milletimizin destek ve yardımlarıyla bölgedeki yaralar hızla sarılmaya devam ediyor.

 

BAYRAMI BURUK KARŞILIYORUZ

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını tamamlayıp eriştiğimiz bu bayramı; yaşanan acılar ve kayıplar nedeniyle ülke ve milletçe buruk karşılıyoruz.  Ramazan’ın getirdiği sevgi, kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularının hayatımızın her gününe sirayet etmesi temennisiyle, İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz Bayram namazından sonra 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında gerçekleştirilecek Geleneksel Gebze Bayramlaşması’na tüm vatandaşları davet etti. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.