AK Nokta aracı Kocaeli’yi dolaşıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından hazırlanan AK Nokta Aracı her gün bir ilçeye gidiyor, AK İcraatlar vatandaşlara anlatılırken yeni üye kayıtları da yapılıyor.

Siyaset Yayın: 17 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.04.2023 22:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından hazırlanan AK Nokta Aracı, Kocaeli’yi dolaşıyor. Her gün bir ilçede yer alan araç ile AK Parti döneminde Türkiye’nin kazanımları hem broşürler ile hem de araç içerisindeki ekranlar ile vatandaşlara aktarılıyor.

 

ÜYE KAYDI DA YAPILIYOR

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarıyla süslenen araçta "Türkiye Yüzyılı Başlıyor" ve "Hedef2023" sloganları yer alıyor. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği araç içerisinde yeni üyelerin kayıtları da gerçekleştiriliyor.

 

HÜLAGÜ’DEN ZİYARET

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü de Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile birlikte AK Nokta’yı ziyaret etti, vatandaşlara Türk bayrağı ve broşür dağıttı. Vatandaşlarla sohbet eden Sadettin Hülagü, vatandaşlarla da bol bol fotoğraf çektirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.