Yudum Kaşıkçı’ya Büyük İlgi

Seçim çalışmalarına Dilovası ve Çayırova ile MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı her gittiği yerde büyük ilgiyle karşılandı. Özellikle kadınlar, Yudum Kaşıkçı’nın TBMM’ye gitmesi için çok mücadele edeceklerini vurguladı.

Siyaset Yayın: 17 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.04.2023 22:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milletvekili aday listelerinin ilk açıklandığı parti MHP oldu. Listenin en çok ses getiren ismi ise kuşkusuz Yudum Kaşıkçı. KAÇEP Başkanlığı döneminde yaptığı yoğun ve farklı çalışmalarla vatandaşların gönlüne girmeyi başaran Yudum Kaşıkçı, aynı yoğunluğu milletvekili adayı iken de sürdürüyor. Hafta sonunu Dilovası ve Çayırova’ya ayıran Yudum Kaşıkçı her gittiği yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Özellikle Erzurumlu hemşehrileri ve kadınlar, Yudum Kaşıkçı’nın milletvekili olması için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

 

BAŞARILAR DİLEDİLER

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ayhan Akay, yöneticiler, Dilovası KAÇEP Başkanı’nın eşlik ettiği Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, çok sayıda esnaf ve ev ziyareti gerçekleştirdi. “En büyük motivasyonumuz vatandaşlarımızın yüzündeki tebessüm. Çok çalışacağız. Bizlere kapılarını açan kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Esnaf ve vatandaşlar da çıktığı bu yolda Yudum Kaşıkçı’ya başarılar diledi. İlçe teşkilatının verdiği iftar programında partililerle bir araya gelen ve orucunu açan Yudum Kaşıkçı, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

İKİNCİ DURAK ÇAYIROVA

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı’nın pazar günkü durağı ise Çayırova oldu. Burada da yoğun bir gün geçiren Yudum Kaşıkçı, kısa bir vatandaş turundan sonra Çayırova Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Kaşıkçı, hemşehrilerinden destek istedi. Erzurumlular da kendisine destek sözü verdi. Çayırova esnafını da dolaşan Yudum Kaşıkçı, “Şehrimizde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi. Kaşıkçı gördüğü ilgiden memnun olduğunu söylerken ziyaretlerine diğer ilçelerde devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.