Türkkan Sahaya İndi Startı Gebze’den Verdi

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TBMM Genel Kurul çalışmalarının olduğu günlerde Ankara’da, diğer günlerde bölgesi Kocaeli’nde. Yıllardır bu gelenek değişmedi.

Siyaset Yayın: 14 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2023 15:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

27.Dönem’in sona ermesi ve Meclis’in seçim nedeni ile tatile girmesinin ardından Türkkan yine soluğu Kocaeli’nde aldı. 14 kişilik milletvekilliği aday listesinde Kocaeli 1.sıradan aday gösterilen Türkkan, seçim çalışmalarına da hemen başladı.

 

MUHTARLARA ZİYARET

Türkkan ilçe programlarına son sürat başladı. Seçim startını Gebze’den veren Türkkan, muhtarlara gitmeyi yine ihmal etmedi, programının ilk gününde Güzeller Mahallesi ve Denizli Mahallesi’ndeydi. Güzeller Mahallesi Muhtarı Mümin Yılmaz’ı ziyaret eden Türkkan, mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Gebze Denizli Mahallesi muhtarı Necmi Hacıoğlu’na da giden Türkkan, Hacıoğlu’nun bir süredir tedavi gören eşini de hastanede ziyaret etti, acil şifalar diledi. 

 

HAMİT KUŞ’A TAZİYE İsmail KAHRAMAN’A ZİYARET

 

İş insanı Hamit Kuş, Şubat ayında yaşadığımız deprem felaketinde İskenderun’da ablası Kadriye Kuş’u kaybetmişti. Türkkan, Kuş’a Güzeller OSB’deki işletmesinde taziyede bulundu.

Türkkan’ın Gebze programında Gazeteci İsmail Kahraman da vardı. Gebze Gazetesi’nin sahibi gazeteci Kahraman’ın 2018 yılında hizmete açtığı, 50 yıllık meslek hayatını sığdırdığı, 10 binden fazla tarih, kültür,coğrafya eserine ev sahipliği yapan İlim Tarih Kültür Araştırmaları Merkezi’ne giden Türkkan, Kahraman’dan eserler hakkında bilgi aldı.

Türkkan, geçmiş dönemde birlikte siyaset yaptığı İsmail Kurt’un Gebze’deki eğitim kurumuna da misafir oldu.

İYİ Partili Lütfü Türkkan’a ziyaretlerinde Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri Sadık Güvenç, Birol Elüstü ve Milletvekili Adayı Özhan Öztürk de eşlik etti.

 

 

PERŞEMBE GÜNÜ ÇAYIROVA’DAYDI

27.Dönem Kocaeli Milletvekili ve 28.Dönem Milletvekili adayı Lütfü Türkkan, Perşembe günkü programının ilk durağında Türk Metal Sendikası Gebze 1 No’lu Şube’nin konuğu burada Şube Başkanı Mustafa Teke ve Şube Yöneticileri ile sohbet eden Türkkan, yoğun ilgileri nedeni ile teşekkür etti.

 

AKSE MAHALLESİ VE Cem Kültür Evi’ne ZİYARET

İYİ Partili Lütfü Türkkan, Çayırova programında Akse Mahallesi’ne gitti. Burada mahalle Muhtarı Sezai Atik’i ziyaret eden Türkkan, mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Cem Vakfı Çayırova Abdal Musa Cem Kültür Evi’ni de ziyaret eden Türkkan’a İlçe Başkanı İlhami Bayrak, İl Bşk. Yardımcısı Özlem Doğan, İlçe Yöneticileri, Körfez Kurucu İlçe Başkanı Ömer Toyran da eşlik etti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.