Çayırova Küçük Sanayi Sitesi İnşaatı Başladı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin söz verdiği Küçük Sanayi Sitesi inşaatı başladı.

Çayırova Yayın: 11 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 11.04.2023 19:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kentin kronik bir sorununu daha çözüyor. Göreve geldiğinde Çayırova’nın kısa, orta ve uzun vadeli ihtiyaçları belirleyen ve hızla harekete geçen Çiftçi; yıllardır çözülmeyi bekleyen Küçük Sanayi Sitesini ilçeye kazandırıyor. Çayırova’daki küçük işletmeleri bir çatı altında toplayacak küçük sanayi sitesi için yer üreten ve proje hazırlayan Çiftçi, inşaatı başlayan Çayırova Küçük Sanayi Sitesi’ni yakından takip ediyor.

31 dönüm arazi üzerine kurulacak Küçük Sanayi Sitesi’nin yapılacağı alanda başlayan hafriyat çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Çiftçi,”  Halkımıza taahhüdümüz olan Küçük Sanayi Sitemizin inşaatına başladık. Projemizi hızla tamamlayarak, ilçemizdeki küçük işletmeleri bir çatı altında toplayacağız ve kronik bir sorunu daha çözmüş olacağız “dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.