Gebzeli Çocuklara Ücretsiz Destek Kursları

Gebze Belediyesi’nden eğitime destek. Gebze Belediyesi, Gebzeli gençlerin ve çocukların eğitimlerine destek olmayı sürdürüyor.

Gebze Yayın: 06 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.04.2023 18:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan bilim sanat merkezlerinde başlatılan destek eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Arapçeşme, Beylikbağı ve İstasyon bilim sanat merkezleri bünyesinde başlatılan ücretsiz kurslarda 3, 4, 5 ve 6. sınıflara yönelik Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve İngilizce dersleri veriliyor. Hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri verilen eğitime destek kurslarına katılan çocuklar hem keyifli vakit geçiriyor hem de derslerini pekiştiriyor. Gebze Belediyesi yetkilileri eğitime destek kurslarının ara vermeden sürdürüleceği bilgisini paylaştı. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.