Çayırova'da Fırın Denetimleri Arttı

Kocaeli'de Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki fırın ve unlu mamüller üreten işletmeleri denetledi.

Çayırova Yayın: 30 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.03.2023 16:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Vatandaşların sağlığı ve huzuru için ara vermeden denetimlerine devam eden zabıta ekipleri Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerini yoğunlaştırdı.

Ekipler denetimlerde işyerlerinin temizliği, çalışanların durumu, ruhsat ve ürünlerin gramajlarını titizlikle kontrol etti. Fırınların imalathane, depo ve satış noktalarında incelemede bulunan zabıta ekipleri, işletme sahibi ve çalışanlara hijyen konusunda uyarılarda bulundu.

Bu arada işyerlerinde ruhsat ve vergi levhası kontrolleri de gerçekleştiren ekipler fırın ve unlu mamüllerinin yanı sıra rutin olarak yaptığı market ve pazar denetimlerini de arttırdı.

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halkın sağlığını korumak için ilçe genelinde denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.