Başkan Çiftçi, “İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet”

Çayırova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Bünyamin Çiftçi, Akse Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi; “Bu millet arkamızda olduğu sürece Çayırova’da çok güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Siyaset Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 20:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ilçedeki kadınlara projelerini ve bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaları anlatmaya devam ediyor. Son olarak Akse Mahallesi’nde ikamet eden kadınlarla buluşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yaptığı ve yapmayı planladığı projelerden söz etti.

 

HİZMETLER ANLATILDI

Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda ilk olarak Cumhur Başkan Bünyamin Çiftçi’nin görev süresi boyunca yaptığı çalışmalara ilişkin bir sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Sinevizyonun ardından güçlü alkışlar eşliğinde konuşma gerçekleştiren Başkan Çiftçi, “Biz, çok güzel ve mutlu bir aileyiz, Allah birliğimizi daim eylesin” dedi.

 

 

 

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

“Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında büyük katkıları olan ailelerimizle bir aradayız” diyen Çiftçi, “Yaptığımız çalışmalar, hizmetler ve projelerle ilçemizi geleceğe hazırlıyorken, seslerini duymaktan mutlu olduğumuz çocuklarımızı da yarınlara hazırlıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olduk ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz.

 

TÜM ADIMLARI ATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Gelecekte Çayırova’mız sorunlar yumağı olmasın diye yarınların Çayırova’sını inşa ettik. Aziz milletimize hizmet etmeye devam edecek ve atılması gereken tüm adımları atmayı sürdüreceğiz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Bu millet arkamızda olduğu sürece Çayırova’da çok güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.