GEAK 18 Can Kurtardı!

Gebze Arama Kurtarma Ekibi (GEAK) Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 İli etkileyen Depremde, enkaz altından 18 canı kurtardı.

Gebze Yayın: 17 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.02.2023 18:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Kahraman maraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem sonrası Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün talimaıyla bölgeye giden Gebze Arama Kurtarma Ekibi (GEAK) Hayat ve Adıyaman'da 18 canı hayata bağladılar.

Gebze Arama Kurtarma Ekibi (GEAK) depremin ikinci günü Adıyaman ve Hatay illerine gideren burada enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için harekete geçti. Gece gündüz demeden canla başla enkazlarda çalışma yapan GEAK Ekibi 18 vatandaşı enkaz altından çıkararak hayata bağladı. 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GEAK Ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek şu açıklamayı yaptı. 

 "#Adıyaman ve #Hatay'da,

18 can kurtardı #GEAK.
Bir anne göz nuru yavrusuna kavuştu onların vesilesiyle...
ya da çocuklar çınar saydıkları dağ gibi babalarına...
Selam ediyorum her birine #Hatay'dan.
Kahramanlarımızın gözlerinden öpüyorum.
#Gebze'deki hemşehrilerime de muhabbetlerimi iletiyorum."
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.