Gebze Gazeteciler Cemiyeti görev dağılımını yaptı

30 Kasım tarihinde olağan genel kurulunu gerçekleştiren Gebze Gazeteciler Cemiyeti, dün gerçekleştirdiği ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını da yaptı.

Gebze Yayın: 06 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.12.2023 14:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Seçime tek listeyle giren ve cemiyet başkanı seçilen Levent Altun’un yönetiminde yer alan isimlerden Ahmet Oğuz Başkan Vekilliğini, Sabiha Toprak Kırdemir ve Mesut Işık Başkan yardımcılığı, Caner Pesen Genel Sekreterlik, Barış Ateş Sayman ve Barış Dursun, İsa Turhan, Mustafa Aksoy, Mert Gürenç ile Olcay Karabağ da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacaklar. TGF Genel Başkan Yardımcısı ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun, “Meslektaşlarımıza ve şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzde yoğun bir etkinlik programı olacak. Üyelerimize yönelik çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler içeren projelerimiz var. Hep birlikte çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.