Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nden 2 günlük kamp

Gebze Gazeteciler Cemiyeti, üyelerine yönelik 2 günlük kış kampı gerçekleştirdi.

Gebze Yayın: 07 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 07.02.2024 16:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Kocaeli’nin Başiskele ilçesindeki Aytepe Park tesislerindeki kamp programına Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Basın Vakfı Genel Başkan Vekili Oğuzhan Bayrak da katıldı.
İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin de yer aldığı kamp programında gazeteciler keyifli bir zaman geçirdi. Doğa yürüyüşü yapan, kızak binen ve kartopu oynayan gazeteciler akşamları da ateş başında müzik dinleyerek moral depoladılar.
 
TGF Genel Başkan Yardımcısı ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun, kamp programını sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken, önümüzdeki süreçte üyelerine yönelik sosyal etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.
Basın Vakfı Genel Başkan Vekili ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oğuzhan Bayrak da, Gebze ve İstanbullu gazetecilerin buluştuğu kamp programının iki cemiyet arasındaki dostluğu pekiştirdiğini dile getirdi.
 
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca da, TGF bünyesindeki iki cemiyet üyelerini buluşturan bu programın verimli geçtiğini dile getirerek, bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu.
 
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.