Saadet Darıca’da Aday Tanıtım Programı Yapıldı

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya aday tanıtım programını Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Programda Meclis üyeleri de tanıtıldı. Darıca için gerçekleştirilecek projeler tanıtıldı.

Siyaset Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 13:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Tanıtım programına Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın, Kocaeli Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, Darıca İlçe Başkanı Celil Akbulut, Siyasi partilerin temsilciler, Muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Celil Akbulut: “31 Mart yerel seçimlerinde Darıca’ya Millî Görüş bayrağını dikmek istiyoruz. Saadet Belediyeciliğini bilmeyen yok. İnşallah 31 Mart akşamı Darıca Saadet iktidarıyla tanışacak. İktidar gerçek belediyecilik söylemi ile propaganda yapıyor Vatandaşımız bunu görüyor. Asıl belediyecilik bizim işimiz” dedi.

 

 

DARICA’YA HİZMET İÇİN SAADET

Daha sonra söz alan Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın, “Darıca’ya faydalı hizmetler için Saadet lazım. Bu şehirde bu kentte yaşayan vatandaşlar vergilerinin karşılığını alacak. Bu ilçeler kimsenin işine geldiği gibi bütçeler değildir. Hizmet aşkıyla bu bütçeler kullanılmalıdır. Kocaeli’de tüm ilçelerimiz inşallah Saadet belediyeciliğine kavuşacak”

 

 

HALKA KIZMAK, KÜSMEK YOK

Kocaeli Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik: “Kocaeli Büyükşehir adayı olarak sizlerle olmaktan onur duyuyorum. Selim başkan ve ekibine başarılar diliyorum. Sırtındaki yük onur ve şeref madalyasıdır. Selim başkanı ve meclis üyelerini sizlere emanet ediyoruz. Asla siyasi görüşümüzün çizgisinde çıkmadık. Darıca’nın Millî Görüşe ihtiyacı var. Bu ihtiyaca çözüm bulmalıyız. Halka küsmek, kızmak gibi bir lüksümüz yok.” Dedi.

 

 

ÇETİNKAYA DARICA İÇİN PROJELERİNİ AÇIKLADI

Daha sonra söz alan Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya ise şöyle konuştu: “ilk işin başı inanmaktır. Ben inanıyorum. Bu seçim tüm ülkemize Saadet getirsin. Erbakan hocamızı rahmet ve minnetle anıyorum. Hak ettiğimiz yaşam bu değil daha güzel bir Darıca’ya inandığımız için buradayız. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Maalesef yöneticiler kent için değil kendileri için çalışıyorlar. Biz buna itiraz ediyoruz. Darıca halkı sandıkta mevcut iktidara hesabını sunacak. Hala Cumhurbaşkanın sırtından oy devşiriyorlar.” Dedi. Çetinkaya daha sonra Darıca için hayata geçireceği projeleri vatandaşlarla tek tek paylaştı. Gece Meclis üyesi tanıtımları ile son buldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.