Saadet’in Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya Oldu!

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayını belirledi. Mevcut ilçe başkanı Selim Çetinkaya Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı oldu.

Siyaset Yayın: 13 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 13.02.2024 23:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Saadet Partisi başkan adayı Selim Çetinkaya tanıtım programını İlçe Parti binası önünde gerçekleştirdi. Tanıtım programına Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın, Darıca İlçe Başkanı Celil Akbulut ve partililer katıldı.

Aday tanıtım programında bir konuşma yapan Darıca İlçe Başkanı Celil Akbulut: “Belediyecilik Milli Görüşün işidir. Millî Görüş’ün de temsilcisi Saadet Partisi’dir. Darıca’da 20 yıldır ufacık yol problemini dahi çözemeyen bir yönetim var. Hepimiz seçimlerde sandıklara sahip çıkacağız. İnşallah seçimi kazanıp, Darıca’yı daha iyi biz yöneteceğiz” dedi.

 

 

DARICA İÇİN MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ

Daha sonra söz alan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Halil Kayın ise şöyle konuştu: “Darıcamız için bir hasretin bitişini başlatıyoruz. Darıca’nın uzun zamandır beklediği Milli Görüş belediyeciliğini başlatacak olan bir akşam yaşıyoruz. Bizim belediye başkanımız seçildiği gün rozetini çıkarır, tüm Darıcalıların başkanı olur. Darıca’da 31 Mart’ta seçimleri kazandığımızda bu ışık Darıca’dan başlamış olacak” dedi.

 

 

DARICA’YI YENİDEN İNŞAA EDECEĞİZ

Daha sonra söz alan Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya’ “Her seçim bir umuttur. Bu fırsatı değerlendirerek Darıca’mızı yeniden inşa etmeye hazırız. Bu haramzadelerin kurmuş oldukları kendi değirmenlerinden su taşıyan tezgâhı başlarına yıkmaya hazırız. Değişimi hasretle bekleyen Darıcalılar arzu ettiğiniz değişim yakında.”

 

 

BAŞKA BİR DARICA MÜMKÜN

“31 Mart’ta Darıca’yı hep beraber değiştireceğiz. Seçim kampanyası sürecinse hepinizi ailenizle beraber bu değişim kervanına davet ediyorum. Sıkmadığımız el, dokunmadığımız gönül bırakmayacağız. 20 yıldır iktidarda olanlar 94 ruhunu konuşuyor. Neden 2004 ruhundan, 2014 ve 2019 ruhundan bahsetmiyorlar. Çünkü ruhsuz bunlar. 94 ruhunu da istismar ediyorlar. Başka bir Darıca mümkün. Daha güzel bir Darıca için hep beraber Saadet Partisi’ne oy verelim” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.