Gebze Başkanını Bağrına Bastı

Erdoğan’ın tensipleri ile yeniden Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Büyükgöz, “En önemli vazifemiz Gebze’den 31 Mart akşamı Cumhurbaşkanımıza en yüksek destek rakamlarıyla oy sonuçlarını göndermemizdir" dedi.

Siyaset Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 20:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Aday Tanıtım Programı’nda yeniden adaylığı açıklanan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hemşehrileri tarafından sevinçle karşılandı. AK Parti Gebze İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi önünde gerçekleştirilen törene Gebzeliler yoğun ilgi gösterdi. Tören alanında meşaleler ve konfetiler ile karşılanan Başkan Büyükgöz’e AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof.Dr. Sadettin Hülagü, önceki dönem AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Eyüp Ayar ve Cemallettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya,  AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt, Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, Büyük Birlik Partisi Gebze İlçe Başkanı Bülent Ağbaba, AK Parti Gebze Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasan Özdemir ve Cumhur İttifakı teşkilatları eşlik etti.

 

ADİL BİR DÜNYA MÜMKÜN

Programda selamlama konuşması gerçekleştiren Başkan Büyükgöz sözlerine Hep birlikte yeniden Bismillah diyerek başladı. Başkan Büyükgöz konuşmasının devamında ise, “Bir yolculuğumuz daha beraberce devam edecek. Bu yolculukta Sayın Cumhurbaşkanı’mızın yeniden tensipleriyle aday ilanı yapılarak görevlendirilmiş olduk. Bundan sonra en önemli vazifemiz Gebze’den 31 Mart akşamı Cumhurbaşkanımıza en yüksek destek rakamlarıyla oy sonuçlarını göndermemizdir. Peki bu neden gereklidir? Dünya mazlumları, dünya mağdurlarının her solukta bizleri karşılarında görmek istediklerini biliyoruz. Cuımhurbaşkanımızın dünya beşten büyüktür, yeni bir adil sistem kurmak mümkündür şiarı gereği ona hizmet eden altyapıya bizim de hizmet etmemiz gerekir.

 

 

YENİ DÖNEM YENİ YATIRIMLAR

Peki bu yolculukta yerelde neler oldu? Bizler bu beş yılda Gebze’nin kronikleşmiş yüz yıllık sorunlarını çözerek gelecek yüz yılın adını koyduk. Mülkiyet sorunlarını, hukuk sorunlarını temizledik. Mülkiyet ve hukuk sisteminin alt yapısını bitirdik. Fiziki yatırımlar da tabi ki yapıldı ancak. Asıl fark edilecek fiziki yatırımlar ise bu dönem yapılacak sevgili hemşehrilerimiz. Yeni dönemde daha verimli yatırımları da sizlerle buluşturacağız inşallah. Bizlere bu şansı veren başta merkezi yönetimimiz sonrasında ise Kocaeli Büyükşehir Belediyemize şükranlarımı sunuyorum.

 

NİZAM-I ALEM DAVASI

Aile terbiyemizde, devlet terbiyemizde ve 44 yıllık siyaset terbiyemizde öğrendiğimiz şudur ki millete efendi değil hizmetkar olunur. Biziler için bu hizmetkarlığın şemsiyesini Sayın Cumhurbaşkanımız tevazuyla, samimiyetle ve gayretle durmadan yorulmadan yola devam diyerek açtı.  Her zaman dediğim gibi bir hayalimiz, hedefimiz olmalı ve buradan sonra varacağımız bir nizam-ı alem davamız olsun. Bu yolda hakka, hakikate uygun şekilde mücadele edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bize bu emanet beytülmaldir, milletin emanetidir. Bizlerde bu hassasiyet ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ahir ve akıbetimizi hayreylesin, yolumuzu ve bahtımızı açık eylesin. Hakkıyla kul ve ümmet eylesin duaları ile sizleri Allah’a emanet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.