Geleceğin Türkiye’sini Sizler Yaşatacaksınız

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yayınladığı mesajla eğitim öğretim yılı sonunda karnelerini alan öğrencileri ve onları yetiştiren öğretmenlerini kutladı.

Kocaeli Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 15:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

2022-2023 eğitim öğretim dönemi sona erdi ve tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli’de de öğrenciler karnelerini alacaklar. Tatile girecek öğrencilere, öğretmenlerine ve ailelerine bir mesaj yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın” Geleceği şekillendiren siz değerli öğrencilerimiz, bir eğitim öğretim dönemini de geride bıraktınız. Okullarınızda edindiğiniz bilgiler ışığında hayallerinize bir adım daha yaklaştınız. En önemlisi geleceğin Türkiye’sini sizlerin sayesinde yaşayacağız. “ dedi.

 

Öğrencilerin hayat serüvenlerindeki eğitim basamaklarının birini daha aştıklarını ifade eden Başkan Büyükakın “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, fedakarca sürdürdükleri bir eğitim dönemini tamamladılar. Şimdi de bu emeklerinin göstergeleri olan karnelerini alacak yavrularımızı kutluyorum, öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Sevgili öğrencilerimiz, sizler yarınlarımız, evlerimizin neşesisiniz. Verdiğiniz emeğin karşılığında karnelerinizi alıyorsunuz.  Okullarımızda edindiğiniz bilgi ve tecrübeler, sizlerin gelecekte emin adımlarla yürümenizi sağlayacaktır. Bu süreçte elde ettiğiniz her kazanım, sizlerin bilgili, meraklı, ahlaklı bireyler olmanıza katkıda bulunacaktır.

 

Tatilde doyasıya eğlenin. Ailenizle birlikte Kocaeli’nin güzelliklerini keşfedin. Spor yapın, arkadaşlarınızla yürüyüş yapın. Bol bol kitap okumayı da ihmal etmeyin. Yeni sınıflarınıza dinlenmiş bir şekilde girin. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu tatiller diliyorum.

 

Saygıdeğer öğretmenlerimiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, sizlerin sayesinde yeşerecek, büyüyüp bir orman haline gelecek. Attığınız bu bilgi tohumları ülkemizin kaderini belirleyecek. Öğrencilerimizi yarınlara hazırlarken göstermiş olduğunuz bu özveri paha biçilemez. Sizlerin hakkı hiçbir zaman ödenmez.

 

Kıymetli velilerimiz. Evlatlarımız yorucu bir dönemin ardından karnelerini alıyorlar. Tatilden iyi bir planlama ile faydalanmaları sizlerin elinde. Çocuklarımızın dünyasına girip onları daha iyi anlamak biz velilerin görevleri arasındadır. Bu nedenle evlatlarımızın hayallerini gerçekleştireceği, onları daha mutlu olacağı faaliyetlerde meşgul olmalarını sağlamalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizi yarınlara taşıyacak olan öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyorum.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.