Türkkan'a Bir Tepki de Talus’tan

AK Parti, şehit ailesine hakaret ettiği gerekçesiyle dokunulmazlığı kaldırılmasına rağmen partisi tarafından tekrar Kocaeli’den aday gösterilen Lütfü Türkkan’ın peşini bırakmıyor.

Siyaset Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 21:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

VATANDAŞA “YAVŞAK, SÜZME” DEDİ 
En son sosyal medya hesabından yaptığı yorumlarla vatandaşlara, ‘Yavşak’, ‘Süzme’ gibi ifafelerle saldıran Türkkan’a, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcığlu, “Kocaeli senin yüzünü görmek istemiyor” diye tepki göstermişti. Türkkan’a partisinden yapılan savunmaya bu kez AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus tepki gösterdi. “Allah kimseyi bile bile ülkesinin bölünmesine göz yumacak kadar çaresiz bırakmasın” diyen Talus, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

BİLE BİLE GÖZ YUMUYORLAR
“Şu hale bakın. Kendini milliyetçi olarak konumlandıran bir parti, bir tarihte tutuklu teröristin, arkadaşlarına silah bırakın çağrısı yapmasını bahane ederek; bölücü teröristlerle bugün masa altından el ele tutuşmalarını, şehit bacısına ağır küfürler edilmesini, şehit kaymakamın babasına hakaret edilmesini, gözlerinin içine baka baka burası Kürdistan diyen hadsizlere ağzının payını verememelerini haklı göstermeye çalışıyor. Bunların şimdi seçim meydanlarında AK Parti’ye çamur atmak için bas bas bağırması da aslında yaptıkları yanlışın farkında olduklarının göstergesidir. Allah kimseyi bile bile ülkesinin bölünmesine göz yumacak kadar çaresiz bırakmasın.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.