Kocaeli'de Ulaşıma Zam Talebi!

Kocaeli Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, artık günü biler kurtaramadıklarını ifade ederken, “Zam talebinde bulunduk. Şu an 8 liradan taşıyoruz. 10.50 ya da 11 lira civarına çıkarız” dedi

Kocaeli Yayın: 22 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 22.06.2023 12:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

ASGARİ ücret, yüzde 34’lük bir artışla 11 bin 402 lira oldu. Birçok işletmede personel maliyetlerinde büyük artış yaşanırken, bunun da zam olarak vatandaşlara yansıyacağı açık.

Asgari ücretin, artan mazot fiyatlarının minibüsçünün belini büktüğünü kaydeden Kocaeli Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt,  “Artık 8 liradan taşıma yapamayız. Zaten zam talebimizi ilettik. Normali en az yüzde 40 zam ama talebimiz karşılanır mı bilemiyoruz. Herhalde minibüs ücretlerini 10.50 ya da 11 lira civarına çıkarız. En azından günü kurtarırız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.