Kitap Günleri, İlber Ortaylı ve Şermin Yaşar’la Başlıyor

Çayırova Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Çayırova 4. Kitap Günleri, yarın (03 Kasım Cuma) kapılarını kitapseverler için açacak.

Çayırova Yayın: 02 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.11.2023 13:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

03-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Çayırova 4. Kitap Günleri’nin ilk gün konukları İlber Ortaylı ve Şermin Yaşar olacak.

 Çayırova’da kitap günleri resmen kapılarını açıyor. Çayırova Belediyesi’nin ilçede geleneksel hale getirdiği ve bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ‘Kitap Günleri’ yarın (03 Kasım Cuma) kitapseverlerin buluşma noktası olacak. Onlarca yayınevi, on binlerce kitap ve seçkin yazarlar, 03-12 Kasım tarihleri arasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Çayırova 4. Kitap Günleri etkinliğinde Çayırovalılarla buluşacak. Birbirinden değerli ulusal ve yerel yazarların konferans, söyleşi ve imza günleriyle okurlarıyla buluşacağı Çayırova 4. Kitap Günleri’ne ilginin yoğun olması bekleniyor.

 

İLK GÜN PROGRAMI BELLİ OLDU

10 gün boyunca dolu dolu konferanslar, söyleşiler ve imza günleriyle düzenlenecek 4. Çayırova Kitap Günleri’nin ilk gün konuğu ise İlber Ortaylı ve Şermin Yaşar olacak. Her iki yazar da 03 Kasım Cuma günü saat 15.00’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde sevenleriyle ve okurlarıyla bir araya gelecek. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, tüm Çayırovalıları 10 gün boyunca sürecek 4. Çayırova Kitap Günleri etkinliğine davet etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.