Abdurrahman Aslantaş'a TOBB'da önemli görev

TOBB 79.Genel Kurulu’nda 18 kişilik TOBB Delegesiyle birlikte katılan GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, 30 kişilik Ticaret Odaları Konseyi’ne seçildi.

Gebze Yayın: 01 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 01.06.2023 16:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TOBB 79.Genel Kurulu’nda 18 kişilik TOBB Delegesiyle birlikte katılan GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, 30 kişilik Ticaret Odaları Konseyi’ne seçildi. Aslantaş ile birlikte Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’ta konsey üyesi olarak asil listede yer buldu. GTO Başkanı Aslantaş, şu açıklamayı yaptı: “ 30 Mayıs itibarıyla 2 gündür burada delege arkadaşlarımız, meclis başkanımız ve genel sekreterimizle buradayız. Çok geniş katılımlı bir genel kurul oldu. Ben buraya kadar işlerini bırakarak gelen delege arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. GTO Rıfat başkanım sağolsun bu dönem bizi Ticaret Odalar Konseyinde Asil Üye listesine dahil etti. Daha öncede Nail Başkanımız BALO’da başkan yardımcısı olarak görev almıştı . Bizlere bu görevi veren sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz . Görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Bu kurulun ülkemize, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.