İYİ Parti Darıca Adayını O Tarihte Açıklayacak

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal belediye başkan adaylarını açıklayacakları tarihi gazetemize açıkladı.

Siyaset Yayın: 30 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 30.12.2023 12:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal, İYİ Parti Darıca olarak kendi adaylarıyla seçime gireceklerini açıkladı. Başkan Kartal konuyla ilgili Yeni Bölge Gazetesi’ne şu açıklamalarda bulundu: “İYİ Parti Darıca olarak aday adayı başvuru sürecimiz devam ediyor. Şuana kadar İki isin adaylık için partimize başvuruda bulundu. Süreç devam ediyor. 15 Ocak’ta büyük ihtimal adayımızı açıklayacağız.” Dedi.

 

YAKUP TÖRK PARTİMİZE RESMİ BAŞVURUDA BULUNMADI

Yakup Törk konusuna da değinen Başkan Kartal: “Yakup Törk’ün Partimizden aday olacağına dair söylentileri bizlerde duyuyoruz. Ancak şunun bilinmesini isterim ki Yakup Bey resmi olarak adaylık konusunda bize bir başvuruda bulunmuş değil. Bular Sadece şimdilik söylemden ibaret. Dediğim gibi süreç devam ediyor.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.